HÍREK/ÚJDONSÁGOK


A köpeci szil második helyen végzett az Európa Év Fája versenyen
A 2012-ben megszervezett Európa Év Fája verseny nyertese a felsőmocsoládi (Magyarország) hárs. A nyertes hárs 11.158 szavazatot kapott, ezt köve...
Szavazzon az Európa Év Fájára
2012. február 1 - 29 között lehet szavazni az Európai Év Fája nemzetközi verseny döntőjébe jutott fáira. Kérjük látogasson el a www.treeofthey...
A 2011-es Év Fája Romániában a köpeci szil
2011. október 31-én lezárult a szavazási időszak az Év Fája Romániában verseny keretében. A leadott szavazatok érvényesítése után az első helyen...
European Tree of the Year
 
SZERVEZŐ

POLGÁR-TÁRS ALAPITVÁNY

A Polgár-Társ Alapítvány 1998-ban jött létre független alapítványként, majd a Partnerség a Környezetért tagjává vált, mely közösségi kezdeményezéseken alapuló környezetvédelmi projekteket támogat Közép-Kelet Európa hat országában.

Tevékenysége során a Polgár-Társ Alapítvány számos olyan programot és más támogató eszközt dolgozott ki és ültetett életbe, mint például különböző szakmai tanácsadásokat, valamint adományi és egyedi operacionális programokat.
Úgy az adományi, mint az operacionális programok kidolgozása és kivitelezése a fenntartható fejlődés elvein alapszanak. A programok célcsoportjait a civil szervezetek, közösségek, helyi hatóságok, a vállalkozói szféra valamint a média képezik.

Az Alapítvány tevékenységének hatékonyságát az alábbi számokkal és adatokkal a legegyszerűbb szemléltetni: az évek folyamán az Alapítvány 10 adományozói-, valamint 7 operacionális programot indított el és működtetett környezetvédelmi és közösségfejlesztési területeken.

A közel tizenkét éves működés során több, mint 230 szervezet több min 630 projektje nyert támogatást, megközelítőleg 10 millió RON értékben.

 Bővebben a: www.repf.ro

 

 
szervező
mediatámogató
Think outside